Pro začínající kuchařky možná může být příprava krůty na vánoční stůl téměř hororovou představou. Není však třeba se bát, klíčem k úspěchu jsou především kvalitní a čerstvé suroviny a pak dobrý recept. S tím druhým Vám poradí maminka, na to první je zde leták Kaufland. Není-li k dispozici maminčina dobrá rada, zkuste se poradit s přítelkyněmi, které jsou o něco pokročilejší. Není-li ani mezi nimi taková, obraťte se na dobrou kuchařskou knihu.

Nádivka – to nejlepší na pečení

A když už se na pečení krůty odhodláte, nebojte se zkusit rovnou i tu s nádivkou. Nádivka je velmi jednoduchá a uvidíte, že bez ní to nebude ono. Zkuste třeba nádivku z meruněk a celeru. A pokud se přes všechno pro ni nerozhodnete, https://baby-cafe.cz/forum/diskuse/46/54999 zkuste krůtu s omáčkou z bílého vína a rybízové marmelády. Jaké vybrat víno, to Vám nejlépe poradí leták Kaufland. Pro milovníky česneku je zde další geniální trik – vetkněte do krůtího masa česnek ve slanině.

Nebojte se péci
5 (100%)1
trika-cz-728-90-v2.gif